Reflexintegratie brengt je lichaam in balans

Om deze behandeling beter te begrijpen, moet je eerst weten wat reflexintegratie is. Reflexintegratie gaat over het gebruik van neurologische ontwikkelingsbeweging en andere hulpmiddelen om de reflexen van je lichaam te ontwikkelen en te rijpen voor een optimaal functioneren. Reflexen zijn een fascinerend geheel van automatische bewegingen waarmee elk menselijk wezen vanaf de baarmoeder is ontworpen. Vanaf de kindertijd zijn de reflexen van vitaal belang voor de goede ontwikkeling van de hersenen, het zenuwstelsel, het lichaam en de zintuigen. Deze behandeling ondersteunt een genezingsproces en brengt de reflexen van jouw lichaam in balans waardoor je meer controle over jouw leven krijgt.

De weg naar gezondheid en ontspanning

Er zijn verschillende redenen waarom het reflexsysteem zich niet goed kan ontwikkelen. Wanneer de reflexbewegingen tegen het einde van de vroege kinderjaren onderontwikkeld of onvolledig zijn, veroorzaakt dit problemen. Dit kunnen milde tot ernstige problemen opleveren bij het leren, de ontwikkeling, de emoties en het gedrag. In een gezondheidscentrum kan je samen met deskundigen kiezen welke methode van genezing het beste bij je past, zoals reflexintegratie, bioresonantie, integral stress release en reiki. Mensen worden geboren met automatische reflexbewegingen, maar wanneer deze zich niet meer optimaal ontwikkelen is een juiste behandeling nodig om deze bewegingen weer actief te maken en nieuwe zenuwcellen in de hersenen te integreren. Uiteindelijk zal dit leiden tot een betere en gelukkigere weg naar gezondheid en ontspanning!

Breng jezelf en anderen in evenwicht

Als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen energiebalans, dan moet je de beste technieken leren om op jezelf toe te passen. Je hebt een goede begeleider nodig die je leert hoe je van jezelf en iedereen om je heen kunt houden. Er zijn verschillende methoden die de begeleider je kan laten zien, zoals de Japanse behandeling reiki, shin-do, spiertesten en basisbalans. Als je erin slaagt jezelf in evenwicht te brengen, zul je in staat zijn anderen in evenwicht te brengen. Kom en blijf in balans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.