Prikkel de zintuigen van je baby met krachtige kralen en hangers

Kinderartsen vertellen ujewat zuigelingen kunnen zien, horen, ruiken, proeven en aanraken, en wat je kunt doen om hun ontwikkeling te stimuleren. Loopwagenkralen zijn een optie om de zintuigen van je baby te stimuleren. Een wagenspanner kralen kan aan beide zijden van de reiswieg of kinderwagen worden bevestigd. Zo heeft je baby een goed zicht op de maxi cosi hanger met gekleurde kralen. Je kunt de kinderwagenspanner over de breedte aan de maxi cosi of kinderwagen bevestigen, en je baby zal omringd zijn door vrolijke kleuren.

Vrolijk en veilig met wagenspanner kralen en maxi cosi hangers

Zowel de wagenspanner als de maxi cosi hanger zijn goed voor de zintuigen van je baby. Deze zal de kleuren om zich heen ontdekken, en ze zijn veilig omdat ze aan de wagen vastzitten zodat je niet bang hoeft te zijn dat baby ze zal pakken en inslikken. De kinderwagen wordt versierd met een maxi cosi hanger, en de hanger past aan elke reiswieg. Sommige hangers hebben een belletje dat aan het koord is bevestigd en dat te horen is als je met de baby in de wagen loopt. Ze zijn bevestigd aan de zijkanten van de cabine en het doel is hetzelfde. Het speelgoed is bedoeld voor de opvoeding en het vermaak van je baby in de kinderwagen. Deze kralen, kleuren en een belletje zullen de zintuigen van de baby van jongs af aan stimuleren, wat zeker een zeer nuttig doel heeft.

Geef je favoriete zwangere vriendin deze geweldige kralen en hangers cadeau

Het is een geweldig idee om wagenspanner kralen en maxi cosi hangers cadeau te doen aan je favoriete zwangere vriendin. Geef het als kraamcadeau, op het feest waar de aanstaande moeder alle goede dingen voor haar baby verzamelt. Veel vriendinnen denken aan luiers, knuffeldieren, kleertjes en huidverzorging voor de baby, maar jij zult zeker de unieke vriendin zijn met het unieke cadeau, wat iemand jarenlang kan gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.