Rondreis Botswana

Rondreis Botswana

rondreis botswana

Een rondreis door Botswana kun je op maat laten samen stellen. Je kunt hiervoor reisspecialisten inschakelen waarmee je eerst in gesprek gaat om jouw wensen en behoeften op een rijtje te zetten. Aan de hand daarvan wordt de safari uitgestippeld. Zo wordt er voor je uitzocht wat goede accommodaties zijn en welke routes je het beste kunt nemen. Tijdens de safari zul je veel wildlife zien en ongerepte natuurgebieden. Ook zijn er veel Nationale Parken in de omgeving die je kunt gaan ontdekken. Daarbij kom je wilde dieren tegen die je vanuit de jeep kunt bekijken. Door de safari te boeken bij reisspecialisten weet je zeker dat je geen hoogtepunt gaat missen.

Botswana safari

Een safari door Botswana is geschikt als je graag de omgeving van Zuid-Afrika wilt gaan ontdekken. Wist je dat deze omgeving bekend staat om de diamanthandel? Er zijn verschillende opties om de omgeving van Botswana te ontdekken. Zo wil je misschien bepaalde natuurparken gaan bezoeken of wil je naar de Victoria Falls toe. Natuurlijk is het ook mogelijk om naar Okavango Delta af te reizen zodat je de big 5 kunt zien. Als je liever naar een ander land wilt kun je er ook voor kiezen om een rondreis te maken door Marokko. Deze duurt meestal 8 dagen.

Reizen door Botswana

Voordat je een reis naar Botswana gaat plannen is het handig om te weten hoe het klimaat is. Op die manier kun je plannen wanneer het de handigste tijd is om er naar toe te reizen. Voor Botswana wordt meestal geadviseerd om daar tussen mei en september naar toe te gaan. Dat komt omdat het klimaat op dat moment het gunstigste is. Er heerst op dat moment een prettig klimaat en er is niet zoveel regen. Als je in een ander seizoen gaat kan je safari letterlijk in het water vallen doordat je continue te maken hebt met zware regen. Door af te stemmen op het seizoen voorkom je dit probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *